sejlskib-mod-storm.jpg Storm på vej - hvad kan vi gøre for at klare os ?

Europa oplever stadig værre blæst. Det gælder befolkningsmæssigt, hvor trykket fra muslimer stiger dag for dag. Og det gælder økonomisk; Vores globale forspring i lønninger, sabbatsår og efterløn er større end vores forspring i dygtighed.

Denne hjemmeside prøver at gøre opmærksom på problemer i vores land. Et af dem er at muslimer, Islam og Koranen dag for dag fylder en større del af horisonten. For 40 år siden var muslimer nogle fjerne folkeslag, som ikke angik os. Så kom terrorhandlingerne i München 1972 og siden har det accelereret over hele jorden.

Milli_Gorus_flag.gif

»Moskéerne er vore kaserner, kuplerne er vore hjelme, minareterne vore bajonetter og de troende vore soldater.«

. . som Tyrkiets ministerpræsident Recep Tayyip Erdogan har fortalt verden, uden at verden reagerer.

Tanker og stræben i Ghettoen Husk også at læse kommentarerne til video'en. Og tænk på, at det ser ligesådan ud i hele Europa - den verdensdel som europæerne knapt nok gider passe på.

Mislykket integration

For andre ser ytringsfriheden anderledes ud - som Ann Telnaes fortæller os i en 15 sek film: telnaes.gif
Når I møder dem, der er vantro, så giv dem hug over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne, indtil krigen lægger sine byrder, med henblik enten på benådning eller på løskøbelse bagefter! Sådan er det. Hvis Gud ville, havde Han besejret dem; men Han ville sætte nogle af jer på prøve gennem andre. De, der bliver dræbt for Guds sag, deres handlinger vil Han ikke lade gå tabt.

Sura 47 (Muhammad) vers 4

Muslimerne nærer simpelthen en dyb foragt for vestlig livsstil. De siger og viser igen og igen, at de vil reformere eller rive den op med rode. Det kan vi ikke forhindre dem i at stræbe efter. Vort værktøj til overlevelse er beslutsomhed, styrke og sammenhold. Hvis vi kan løfte os selv i håret og opnå disse ting, vil det desuden mindske muslimernes foragt. Måske er en slags co-existence trods alt mulig. Men kun hvis det er krystalklart for alle, at Europas lande tilhører de indfødte Europæere - ikke indvandrede muslimer som medbringer revolution. Idealer hentet fra oplysningstiden i 1700 tallet er ikke længere gangbare:


islam_death_rights.png
6w28016.jpg
Opdateret
2010 uge 40
Torbens
Tænketank

Websiden indeholder rigtigt mange læserbreve og links til relevante web-sider.

Seneste læserbrev:
Mesterlig muslimsk propaganda
(læserbrev til Jyllandsposten)
I anledning af 5-årsdagen (2010 Sep 29) for Muhammedtegningerne har talsmanden for Islamisk Trossamfund, Imran Shah, skrevet en kronik her i avisen. Den er en enestående samling af subtile fordrejninger. F.eks. at "JP valgte at ofre det hårdt opbyggede åbne danske samfund.." omtrent som muslimer havde deltaget i det job. Eller at "Danmark har inviteret indvandrere der har bidraget til at holde velfærdssamfundet kørende" når sandheden er, at Danmark kun har åbnet døren for folk som selv bankede på. Prøv at læse kronikken igen. Ord for ord. Læg mærke til, hvordan næsten hver eneste sætning bøjer fakta i ønsket retning. Det er intelligent og professionelt gjort og vil sandsynligvis gå klokkerent hjem hos et publikum, f.eks. i udlandet, som ikke er meget velinformeret om alle de enkeltpunkter Hr Shah tager op. se hele læserbrevetIdéen med denne webside er at råbe danskerne op. Få dem/os til at forstå at vi, vores land og kontinent er på vej ind i storm. Vi har, som ovenfor sagt, etableret et af verdens bedst lande. Men økonomisk er den top-præsterende asiatiske verden ved at løbe fra os og demografisk fylder muslimske indvandrere mere og mere i billedet.

I og for sig har vi jo plads og økonomi til at tage imod indvandrere. Så hvorfor ikke bare slappe af og acceptere alle indvandrere, inkl muslimer ?

Men der er en vigtigt tradition som muslimer ikke ønsker at efterkomme: I et hus er det værten - ikke gæsterne - som bestemmer. Der er ikke tale om ret eller uret, godt eller ondt men om danskernes - og ethvert andet folkeslags - ønske om at bebo og bestemme i eget land. Nogle skribenter taler ligefrem om kommende krig.

For at klare os i storm behøver vi dygtig og dogmefri styring. Vi må som vælgere stemme dygtige politikere ind i Folketing og byråd. Vi behøver altså velfungerende demokrati, vilje til at prestere og til at samarbejde, forståelse af befolkningsspørgsmål, godt kendskab til internationale mekanismer såsom EU, FN, frihandel, WTO, NATO, Schengen osv osv.

Om disse spørgsmål har jeg skrevet mange læserbreve og små-artikler.

Folkevandring, hvor svært kan det være ? retur

Klodens befolkning stiger hastigt. Specielt i Afrika og Mellemøsten. I de områder er der alt for få arbejdspladser. Det kan bero på korrupte regeringer (Zimbabwe har jo f. eks. jaget dygtige farmere ud af landet) eller lav kompetence bland de arbejdssøgende. Men når der er en familie som skal forsørges, hvad gør man så ? Søger til Europa på jagt after arbejde. I Europa er der plads nok. Tænk f. eks. på ”udkantsdanmark”. Al infrastruktur er på plads og de indfødte beboere bliver ældre og færre.

I Afrika siger man så til landsbyens mest lovende unge mand at han skal afsted, skaffe et arbejde og sende penge hjem. Hele landsbyen skillinger sammen til den unge mands billet hos en menneskesmugler.

For andre grupper, f. eks. mange fra Mellemøsten, kan befolkning komme til Europa ved hjælp af familiesammenføring. Det er alt sammen såre logisk. Det er hinsides godt og ondt. Det er simpelthen naturen i funktion. De allerede etablerede befolkninger kan så indtage forskellige holdninger:

  1. Vi har plads nok, og da vi selv bliver færre, behøver vi nyt blod udefra. Altså er indvandring velkommen. For øvrigt tilsiger Menneskerettighederne og det kristne budskab om Næstekærlighed, at vi skal tage godt imod fremmede.
  2. Hvis en immigrant-gruppe ikke assimileres i den eksisterende befolkning, men vokser og kræver indflydelse som gruppe, bliver den et problem. Denne bedømmelse bygger på erfaringer fra mange lande gennem tusinder af år. Hvis assimilation ikke er mulig og hvis gruppen vedbliver at vokse, vil den oprindelige befolkning ende som betydningsløs underklasse.

Selvfølgeligt har vi danskere ikke noget gudgivet privilgium om at have det bedre end så mange andre menesker på denne jord. Men af ren og skær egoistiske grunde vil mange danskere og andre europæere nødig opgive ejendomsretten til Danmark og Europa. Hvor svært kan det være at indse ? Vi Europæere må simpelthen gøre op med os selv en gang for alle, hvad vi ser som vigtigst: Ubegrænset næstekærlighed og menneskerettigheder eller vort ejerskab til Europa. Den strid mellem synspunkter bliver dag for dag mere hidsig. Beskyldninger og trusler fyger stadig tættere - ironisk nok mest intenst fra forkæmperne for altomfattende næstekærlighed.

Folkevandring og erobring, til forskellige tider og steder

Tamilerne blev fordrevet fra Ceylon, Serberne fra Kossovo, Albanerne købte sig ligestilling under Balkans tyrkiske/osmanniske hundredeårige besættelse ved at konvertere til Islam. Nu er de endnu mere tilbagestående end andre lande på Balkan. Osmannerne trængte frem i Asien til Afghanistan og alle andre "stan" lande. Samt til Xiang i Kina.

Sydamerikanske indianere blev rædselsslagne overfor spaniernes heste og skydevåben. De forsvarede sig ikke. Resultatet kender vi. Australske aboriginals blev kørt ud på et sidespor af englænderne. Nordamerikas indianere udryddet/fordrevet.

Disse eksempler kan man diskutere i uendelighed efter moralske begreber. Det plejer at munde ud i Europæisk selvhad. Det er faktisk mere belysende at se tingene gennem Darwins briller; alle arter - planter, dyr, mennesker, folkeslag - stræber efter at skaffe sig bedst mulige forhold. Det kan være landområde (størrelse eller beliggenhed), mulighed for skatteopkrævning og militær kontrol, f.eks. Øresundstolden, Bosporusstrædet, Rhinen. Arabisk slavehandel og kontrol i hele Østafrika osv osv.

Man tager ikke hensyn til dem det går ud over. Det som tæller, er balancen risiko mod gevinst.

Vi europæere vil helst lade FN bestemme og forhindre ommøbleringer på kortet. Det cementerer jo også vor egen gode position og del af verden. Men hvis/når FN mister betydning kan vi kun stole på os selv og måske på vores nærmeste naboer; vi er jo i samme båd. Der er folkevandringstryk på Europa; fra Afrika mod Italien og Spanien, fra Mellemøsten mod hele Europa.

Trykket mod nordeuropa blev i begyndelsen muliggjort af generøse indvandringsregler. Nu fortsætter det v.h.a. muslimernes høje fertilitet og absolutte forbud mod at blande sig (få ikke-muslimske børn) med lokalbefolkningen.

Læs mere om Folkevandringstiden og dens forgreninger som rækker ind i vor tid

retur
Torbens læserbreve

Gensyn m Ondskabens Ikon, Geoffrey Cain
Forord til Ondskabens Ikon

Fria Tider, svensk blog
Thilo Sarrazin om Tysklands tilstand
Snaphanen, svensk-dansk
Netavisen180grader,
kvalificeret referat portal.

Sverigedemokraterna
Uriasposten
Sidste Skanse, norsk site
Politisk Inkorrekt, svensk site
Trykkefrihedsselskabet
Strong Islam
Islams ekspansion i 1400 år
kronik af Torben

Borgerkrig i Europa
Afsporet tolerance
Folkevandringens genetiske spor
Indvandringens pris
af Nicolai Sennels

Jyllandsposten
Kristeligt Dagblad
Velfærds-vrag
Foreningen Nomos, dansk kultur
Foreningen Dansk Kultur
Centre for Social Cohesion
Dansk Folkeparti
Kulturkløften af Nicolai Sennels
Europenews